NB ! Nettsiden er foreløpig kun i betaversjon, den er derfor ikke tilgjengelig i responsiv utgave ennå.
Det spirer og gror ...
Det begynte i det små i kjelleren med farmor og farfar. Herfra gikk varene til det som en gang var yrende liv på torget midt i Stavanger.
Andre generasjon fikk etterhvert mulighet til å utvikle produksjonen. Nye muligheter innenfor pakking og distribusjon ble oppdaget. I 1982 ble det investert i moderne pakkeutstyr og emballasje. Dette gav muligheten til at Kruspersillen etterhvert ble meget godt etablert i det norske kjøkken.
Det norske kjøkkenet har etterhvert utviklet seg. Rundt årtusenskifte vokste det frem et behov for å utvide sortimentet til et langt bredere sortimet utover de etablerte urtene som f.eks Kruspersille.
Tredje generasjon har nå fått mulighet til å utvikle produksjonen videre.
Vi jobber daglig med å forbedre produktene våre. Det åpner seg også stadig nye markeder som ikke var
tilgjengelig for kun få år tilbake.
I 2017 feirer vi 35 år med kommersiell urte-produksjon.
Vi er fortsatt lokalisert der det hele startet, på Todnem, like nord for Stavanger.
Med nydelig utsikt over byfjorden og fjellkjeden i horisonten opplever vi oss som privilegert som kan utnytte landbruksjorden som ligger rundt oss til videre utvikling i årene fremover.
naturens beste smaksopplevelser
Nyheter
Vi utvider !
2017 bar på mye nedbør. Et stykke
inn i sesongen fikk vi etablert
mere tak over produksjonen vår
post@vikingurt.no
Todnemveien 38, 4072 Randaberg